7 Eylül 2012 Cuma

Ender Saraç'ın Yorgunluk Giderici Formülleri Nedir

Ender Saraç’tan yorgunluk Giderici Formüller
Günümüzün en büyük yakınmalarından bir tanesi de halsizlik ve yorgunluktur. Yorgunluk sadece fiziksel kökenli olmayıp, ruhsal kökenli de olabilir. Günlük hayatta karşılaşılan pek çok durum insanın bedensel enerjisini tüketebilir.
Ben burada daha çok, ciddi bir tıbbi hastalığı olmayan, modern çağın getirdiği aşırı koşuşturmaca, stres ve hatalı beslenmeye bağlı olan halsizlikten ve yorgunluktan söz edeceğim. Normal desteklere rağmen kişide yorgunluk devam ediyorsa, o zaman mutlaka tıbbi bir danışmana başvurmalı ve özellikle uykusuzluk, depresyon, tiroit hastalıkları, şeker, tüberküloz, kansızlık, kanser, böbrek yetmezliği, yüksek tansiyon, vitamin eksikliği gibi nedenler araştırılmalıdır. Deneyimli ve dikkatli bir hekim yorgunluğun gerçek nedenini bularak nedene göre tedavi uygulayacaktır.
Yorgunluk için bitkisel formüller: meyankökü, ginseng, A, 8, E, C vitaminleri, omega3, balıkyağı, growth hormone (büyüme hormonu), kafein, DHEA (böbreküstü bezinden salgılanan bir hormon), arı poleni, arısütü, ginkgo biloba, melatonin, D-rihoz gibi doğal ilaçların yorgunluğa karşı yararı olabilir.

Ender Saraç’ ın yorgunluk için önerilerini sizinle paylaşmaya çalıştım, mutlu günler dilerim.
Bitki çayları: adaçayı, biberiye, zencefil, kakule, kuşburnu, kekik, mate çayları canlandırıcıdır. Ayrıca piyasada hazır karışımda canlandırıcı etkisi olan çaylar vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder